Posts

Showing posts from January, 2014

Who Is Dian Fossey?

Image
Who is Dian Fossey? Dian Fossey is a zoologist. I don't know why google pick this person to make their search cover. Maybe work with gorilla blinking google's eyes. I don't understand why. Why they didn't take my career to make their cover? Anybody have a price what. Whatever.

I'm not angry with them. Just take advantage of her name to make traffic. :)

Trend Minggu ini: Kangkung

Image
Manfaat kangkung kepada Manusia
Ipomoea spp atau Kangkong atau lebih dikenali sebagai Kangkung adalah sejenis sayuran yang banyak terdapat di kawasan yang basah dan lembab. Kangkung juga merupakan makanan yang sangat penting bagi rakyat Malaysia pada hari ini kerana Perdana Menteri Malaysia telah mengumumkan bahawa harga kangkung telah diturunkan supaya rakyat memuji kerajaan.
Kangkung juga diturunkan berikutan harga petrol dan segala barang keperluan di negara ini semakin meningkat seterusnya menyebabkan kemarahan rakyat. Menteri-menteri UMNO kebanyakannya menganggap rakyat tidak marah dan tidak ada yang komplen kerana tidak ada yang melaporkan kepada jabatan kementerian.
Dato' Seri Najib Tun Razak merupakan Perdana Menteri Malaysia yang ke-6. Sepatutnya sebagai seorang yang berpengaruh besar dan bapa negara, seharusnya tidak mengeluarkan kenyataan sedemikian rupa. Kata-kata beliau hanyalah membakar lagi api kemarahan rakyat marhaen yang semakin hari semakin tersiksa dengan kos sara…

Buat Duit Dengan Mudah Tanpa Modal

Image
Jana income rm900 sehari tanpa modal. Tuan/puan drpd berfacebook tak dpt hasil,baik berfacebook yang dpt hasil.Saya nak berkongsi 1 program dari US yang boleh buat income sampingan.Free register tiada apa2 bayaran dikenakan.Tiada tipu muslihat ( kalau anda rasa program ni menipu..anda tak rugi apa2 pun..anda tak keluar modal pun kan?) tak perlu cari org , tak perlu beli or jual barang.

Syarat kelayakan:

Anda ada facebook dan tahu guna komputer sikit2.

Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member.
Lepas register anda terus dapat 25 usd x 3.4 = rm85.00. Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dkt facebook, Twitter dan sebagainya. Setiap org yang buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= rm 34.00

Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan di pos ke alamat rumah anda.
Daftar percuma sila ke http://bit.ly/1aiLS82